Резиденция Лозенец – завършена луксозна сграда до Семинарията

Лозенец, София, България

Цена

€ 552 960 - € 552 960

4 000 €/м2

Площи на жилищата: 138.24 м2 - 138.24 м2

Описание

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание нови жилища и подземни паркоместа с Акт 16 в “Резиденция Лозенец” - ексклузивна жилищна мултифункционална сграда в един от най-престижните квартали на София – кв. Лозенец, проектирана от френско-българска архитектурна фирма със световни постижения и реализации в архитектурата.

Сградата е разположена в най-високата и зелена част на София, срещу Борисовата градина и Семинарията, от една страна, и Химико- фармацевтичния факултет на Софийския университет, от друга.

Проектът е уникален както с неповторимия си емблематичен външен вид, така и с функционалността и представителността на вътрешните пространства. Модернистичната визия е основен акцент на сградата, като са използвани авангардни вертикални фасади, както и зеленина на покрива. В сърцето на зданието е разположен атриум с естествено горно осветление, около който се вият широките стъпала. По този начин се постига уникалната интериорна атмосфера, осигуряваща комфорт на всички обитатели. На представителния партер се намира голямо луксозно фоайе, облицовано с най-висок клас гранит и оникс, с двойна височина и обходна панорамна галерия на второто ниво. Тук са разположени луксозна многофункционална зала с капацитет от 200 седящи места и пура бар „Хавана”, подходящ за лични мероприятия. Общите части са облицовани с висококачествен гранит и мрамор. Асансьори от най-висок клас осигуряват достъп на собствениците до различните нива на резиденцията.

Цената е без ДДС.

Сградата предлага СПА център с отопляем басейн, фитнес и денонощна охрана – консиерж и видеонаблюдение, като достъпът е ограничен и подлежи на денонощен контрол. Входът към сградата е достъпен от улицата чрез представителна рампа за коли, както и лесен достъп към подземните гаражи с капацитет от 26 места.

Жилищните етажи са с нестандартна конструктивна височина от 3.2 м и с оптимална ослънченост. Вратите са от масивно дърво и с височина от 2.4 м., характерна за най-луксозните сгради. Жилищата са луксозно изпълнени и професионално завършени до ключ, а на собствениците ще бъде предоставен голям избор от висококачествени облицовъчни материали, така че да могат да ги изберат сами, спрямо техните предпочитания. Всеки апартамент е оборудван с интелигентни системи за енергийно отчитане. За отопление и климатизация се ползва най-съвременната климатична система от термопомпи, които чрез конвектори осигурвяват оптимален термичен комфорт.

Всички бани в сградата са различни, по индивидуален интериорен дизайн и с подово отопление. В допълнение може да закупите подземно паркомясто.

Такса поддръжка за апартаментите – 2.5 лв/кв.м., за паркомясто – 1 лв.

Имате уникалната възможност да сте собственик на неповторим нов дом в един от най-престижни квартали в столицата - „Лозенец”. Комуникативен район, с отлично развита инфраструктура, обгърнат от зеленина. Квартал „Лозенец” е един от най-предпочитаните за живеене поради непосредствената си близост до центъра на София, а същевременно спокойната атмосфера. В близост се намират булевардите „Пейо К. Яворов”, „Симеоновско шосе” и „Никола Вапцаров”, което прави достъпът до всички райони в столицата удобен и лесен.

През 2019 година сградата спечели наградата Building Innovation Award за иновативни екологични и технологични решения в категория „Жилищни сгради и комплекси до 10 000 кв. м“ в годишните награди Сграда на годината.

снимки

Карта

  Изпратете запитване