Елитен комплекс "Перла 8" / Perla 8 в Бургас

Зорница, Бургас, България

Цена

при запитване

Площи на жилищата: 88.15 м2 - 180 м2

Описание

Луксозният комплекс "Перла 8" е един от най-хубавите жилищни комплекси от затворен тип в град Бургас. Тук прекрасно се съчетава градската атмосфера с възможности за отдих и развлечения, тъй като комплексът е разположен само на 10 минути пеша от центъра на гр. Бургас и на същото разстояние от брега на морето и плажа. В непосредствена близост се намира Морската градина с красиви алеи за разходка, места за почивка, детски площадки, кафенета и ресторанти.

Комплексът предлага апартаменти със степен за завършеност по БДС, на "шпакловка и замазка" с различна квадратура и изложение. Гледките от апартаментите са към морето, басейна и езерото Вая. Комплексът разполага със самостоятелна инфраструктура, която включва: басейн, детски кът, паркинг, кафе-бар, ресторант, супермаркет, фитнес център, фризьорски и козметичен салон, масажен кабинет, аптека, лекарски кабинети, магазини, денонощна охрана.

Проектиран и реализиран в модерен архитектурен стил и съобразен с най-високите строителни стандарти, комплекс "Перла 8" успешно предлага верния избор на едно разумно инвестиционно решение. Неподправената атмосфера в комплекса в съчетание с богата зеленина, гарантират незаменимото спокойствие на идеалния ви дом!

Единствено тук вие ще имате уникалния шанс да останете част от богатата палитра на градския живот, запазвайки индивидуалността и спокойствието в ежедневието си.

Защо да закупите апартамент във ВИП комплекс "Перла 8"
• Разположение в близост до центъра на гр.Бургас, Морската градина и морето
• Уникална архитектура и добро вътрешно разпределение
• Просторни апартаменти с разнообразна големина и архитектура с гледки към морето, басейна и езерото Вая
• Висококачествено, луксозно строителство с отлични материали
• Комплекс със самостоятелна инфраструктура и множество удобства
• Строителна компания с безупречна репутация

Цена на паркомясто в подземен паркинг - 13400 евро.

снимки

Видео

Карта

  Изпратете запитване