Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES участва в Темата на NOVA: „Дом за милиони” (19.10.2024)

2024-10-22

BULGARIAN PROPERTIES отново привлече вниманието, като взе участие в популярното предаване "Темата на NOVA". Иван Крумов – консултант продажби за комплекс Central Park, Полина Стойкова – изпълнителен директор на компанията, и доволният клиент Николай Вълков споделиха своите впечатления и експертни виждания за състоянието на пазара на недвижими имоти в края на 2024 г.

Предаването бе заснето от автора Деница Суруджийска и операторския екип на NOVA, които придружиха екипа на BULGARIAN PROPERTIES на строителната площадка на комплекс Central Park. По време на репортажа бяха показани ключови моменти от оглед с потенциален клиент, като фокусът бе върху предимствата на новото строителство и това, което привлича хората да инвестират в имот.

Предаването предостави ценна информация за всички, които се интересуват от пазара на недвижими имоти и възможностите за инвестиции в България.

Данните на BULGARIAN PROPERTIES, които бяха цитирани, сочат, че средната цена на жилищата в София през 2024 г. е 1 730 евро на квадратен метър, в Пловдив – 1,240 евро, a във Варна – 1,390 евро. От 2019 г. натрупаният ръст е между 50 и 70 на сто.

Вижте цялото предаване тук:


Разгледайте хитовия комплекс Central Park - ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES, без комисионна от купувача!


  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още
🔥 Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Строителството на жилища в мегакомплекси се изнася към София-област

Хората търсят домове в планината, но близо до големия град. Фокусът напоследък е към Самоков, Елин Пелин и Горни Окол


На снимката: Amur Gardens в Костинброд, който предстои да излезе на пазара

Да живееш на най-много 50 - 60 километра от центъра на София, но да стигаш до града с кола за приблизително същото време, което отнема на човек от "Банкя" да се пр...

18 Октомври, 2024
последни новини
Ръстът на имотния пазар се забавя, но остава двуцифрен

София, Бургас и Варна държат първенството по най-скъпи жилища

Със средно 14% са поскъпнали жилищата у нас за последните 12 месеца. Това сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES, сравнявайки цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

За сравнение, за календарната 2023 г. беше отбелязано покачване от 21%. Вижда ...

17 Октомври, 2024
Фирмени
Брокери на месец октомври 2024

📢 Брокери на месец октомври! 🏆

С радост ви представяме нашите брокери на месеца за октомври, които се отличиха с изключителни успехи и професионализъм през изминалия месец!

Септември беше един от най-силните месеци на имотния пазар, с реализирани сделки в цялата страна. Нашите топ брокери помогнаха на десетки клиенти да намерят своя мечтан дом или да ...

02 Октомври, 2024
последни новини
НСИ: Жилищата у нас продължават да поскъпват

Цените на жилищата у нас са продължили да растат с двуцифрен темп и през второто тримесечие на тази година, макар и малко по-бавно спрямо първите три месеца на годината, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

На годишна база цените на жилищата в България между април и юни са нараснали с 15,1% спрямо годишно повишение с 16 на сто през първото тримесечие.

30 Септември, 2024

Изпратете запитване