Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES получи награда за Агенция на годината

2024-05-28


Националният конкурс Real Estate Awards, организиран от портала за недвижими имоти Imoti.net, награди отличилите се в бранша на официална церемония в Интер Експо Център на 28 май.

В залата присъстваха лидерите в бизнеса с недвижими имоти у нас и много други специални за проекта гости, сред които беше и главният архитект на София Здравко Здравков, който е част от експертното жури на конкурса.

Управителят на Imoti.net Снежана Стойчева откри официалното събитие и приветства присъстващите, а на сцената до нея като водещ беше Петя Кертикова, разпознаваема от предаването си „Завърналите се с Петя Кертикова“ и водеща на „Новините ON AIR” по Bulgaria ON AIR.

Награди в конкурса получиха заслужилите и най-изявени компании и индивидуални брокери в големия, средния и малък бизнес.


BULGARIAN PROPERTIES получи най-голямото отличие - награда за "Агенция на годината", както и специалната награда на Пощенска банка за качество на обслужване. Полина Стойкова, изпълнителен директор на компанията, прие с благодарности тези високи отличия и ги посвети на целия екип на BULGARIAN PROPERTIES, на всички, които са били част от компанията през изминалите 20 години и на всички колеги и партньори, които работят с отдаденост, професионализъм и коректност.

"Ние сме наложили не една добра практика през годините. Например работата с инвеститори по отношение на новото строителство, която беше изключително трудно да наложим, но ето че към ден днешен доста от агенциите разчитат на новото строителство и на успешното партньорство с инвеститори в работата си. Като цяло това, което виждаме от коментарите на клиентите в нашия сайт е, че те най много ценят професионализма, доброто и приятелско отношение, човечността и искреността и всъщност именно това са нещата, които имат най-голмо значение в работата ни", сподели още тя.

Вижте видео от церемонията:


С тези награди общият брой на статуетките в колекцията на BULGARIAN PROPERTIES от наградите на Imoti.net стана 10 и това ни превръща в компанията с най-много отличия, завоювани през годините в престижния конкурс. Сред тях са награди за Сайт на годината, Брокер на годината и Агенция и сайт на годината – вот на потребителите, Най-динамично развитие и Най-добра реклама.


Real Estate Awards на Imoti.net е единственият национален конкурс в сектор недвижими имоти, който от 2016-та година отличава най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на инвеститори и строители в жилищни и бизнес проекти.

Генерален партньор на Real Estate Awards е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер. Конкурсът се организира с подкрепата на М Кар София – BMW дилър, Unique Estates, New Estates, ЕРА Недвижими имоти,Явлена, JTI, Софконсулт, SpreadIT, Групама Застраховане, Devin,Vinopoly,White Bite Catering, HIT Max, shоp.gladen.bg, J Point Group, DiKa, Photocorner.bg и Camping Gradina.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти „FIABCI“, Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Камара на архитектите в България, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес, Столична общинаи Национално сдружение недвижими имоти.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вестник „Строител“ и Stolica.bg.


Вижте предходните ни отличия в наградите на Imoti.net:
🏆 Най-добра реклама и най-динамично развитие 2020
🏆 Сайт, агенция и брокер на годината 2019
🏆 Агенция и брокер на годината 2018
🏆 Агенция на годината - награда на потребителите 2016

  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на имотния пазар се забавя, но остава двуцифрен

София, Бургас и Варна държат първенството по най-скъпи жилища

Със средно 14% са поскъпнали жилищата у нас за последните 12 месеца. Това сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES, сравнявайки цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

За сравнение, за календарната 2023 г. беше отбелязано покачване от 21%. Вижда ...

17 Октомври, 2024
Фирмени
Брокери на месец октомври 2024

📢 Брокери на месец октомври! 🏆

С радост ви представяме нашите брокери на месеца за октомври, които се отличиха с изключителни успехи и професионализъм през изминалия месец!

Септември беше един от най-силните месеци на имотния пазар, с реализирани сделки в цялата страна. Нашите топ брокери помогнаха на десетки клиенти да намерят своя мечтан дом или да ...

02 Октомври, 2024
последни новини
НСИ: Жилищата у нас продължават да поскъпват

Цените на жилищата у нас са продължили да растат с двуцифрен темп и през второто тримесечие на тази година, макар и малко по-бавно спрямо първите три месеца на годината, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

На годишна база цените на жилищата в България между април и юни са нараснали с 15,1% спрямо годишно повишение с 16 на сто през първото тримесечие.

30 Септември, 2024
последни новини
Как да подготвим имота си за продажба?

Ранната есен предлага отлични възможности за продавачите на жилища!

Летният сезон традиционно е по-слаб откъм реализирани сделки на имотния пазар, сравнено с останалата част на годината. Било защото вниманието ни е насочено към летните почивки и разходите за тях или пък защото раздвижване се наблюдава по-скоро при ваканционните жилища.

Последното тримесечие на година...

17 Септември, 2024

Изпратете запитване