Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец октомври 2024

2024-10-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

📢 Брокери на месец октомври! 🏆

С радост ви представяме нашите брокери на месеца за октомври, които се отличиха с изключителни успехи и професионализъм през изминалия месец!

Септември беше един от най-силните месеци на имотния пазар, с реализирани сделки в цялата страна. Нашите топ брокери помогнаха на десетки клиенти да намерят своя мечтан дом или да продадат имота си на изгодна цена.

С новите мерки на БНБ за ипотечните кредити и продължаващия ръст на цените от около 15%, нашите експерти са готови да ви предложат най-добрите възможности за покупка или продажба в динамичния пазар.

Искате да купите или продадете имот? Свържете се с нас, за да работите с едни от най-добрите професионалисти в бранша!


  Още новини

Сподели
Къщите на село са хит и през тази година!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Още Новини

последни новини
НСИ: Жилищата у нас продължават да поскъпват

Цените на жилищата у нас са продължили да растат с двуцифрен темп и през второто тримесечие на тази година, макар и малко по-бавно спрямо първите три месеца на годината, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

На годишна база цените на жилищата в България между април и юни са нараснали с 15,1% спрямо годишно повишение с 16 на сто през първото тримесечие.

30 Септември, 2024
последни новини
Как да подготвим имота си за продажба?

Ранната есен предлага отлични възможности за продавачите на жилища!

Летният сезон традиционно е по-слаб откъм реализирани сделки на имотния пазар, сравнено с останалата част на годината. Било защото вниманието ни е насочено към летните почивки и разходите за тях или пък защото раздвижване се наблюдава по-скоро при ваканционните жилища.

Последното тримесечие на година...

17 Септември, 2024
последни новини
Какво променят новите изисквания за ипотечните кредити?

Банките вече ще могат да финансират не повече от 85% от стойността на жилището. Налага се и горна граница на месечната вноска за ипотечен кредит към домакинствата - не повече от 50% от месечния доход.

Новите правила няма да важат за вече отпуснати кредити, освен в случаите, когато се налага предоговаряне на условията.

Какво се променя за кредитополучателите от тук н...

13 Септември, 2024
Фирмени
Брокери на месец септември 2024

БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Горди сме да обявим нашите брокери на месеца, които се отличиха с изключителни резултати и неуморен труд през август!

През последния месец имотният пазар продължи да се движи с добри темпове. Цените на имотите продължават да бележат ръст, а интересът към покупка не стихва. По всичко личи, че ни очаква изключително динамичен есенен сезон.

03 Септември, 2024

Изпратете запитване