Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец декември 2023

2023-12-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции.

Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година.

Вижте видео интервю с изпълнителния ни директор тук и обзор на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите". В тях ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит.

2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година.

И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате!



@bulgarianproperties 🎄🌟 БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 🌟 🎄 🎉 С настъпването на последния месец от нашата юбилейна 20-та година, ние в BULGARIAN PROPERTIES посрещаме декември с гордост и вдъхновение! А също и с два поредни силни месеца за имотния пазар, стотици успешни сделки и топ консултанти, които всеки месец надграждат своите знания и умения и утвърждават нашите лидерски позиции. 📈 Преди да ви представим нашите брокери на месеца и да ги поздравим за техните успехи, искаме да споделим някои важни данни за пазара и нашите прогнози за неговото развитие през следващата година. 📹 Вижте видео интервю с изпълнителния директор тук: 👉https://bgproperti.es/Imoten-Obzor-2023 и обзора на пазара в подкаста на dir.bg "Какво могат парите": 👉📹 https://bgproperti.es/Polina-Stoykova-dirbg Тук ще намерите актуални данни и перспективи за развитието на пазара, базирани на нашия 20-годишен опит. 🎯 2023 беше година на успехи и предизвикателства, в която пазарът запази своята стабилност, въпреки различните сътресения и рискове. Постигнахме нов баланс при по-високи цени и благоприятни условия за сделки. В оставащите дни от годината, нашата цел е да завършим възможно най-много сделки и да подготвим успешен старт за новата година. 👏 И накрая, дойде времето да аплодираме нашите брокери на месец декември – истинските професионалисти, които познавате и на които можете да разчитате! #БрокериНаМесецНоември #ИмотенПазар #УспешниСделки #БългарскитеИмоти #20години #BulgarianProperties #BP2023 ♬ original sound - BULGARIAN PROPERTIES



  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на имотния пазар се забавя, но остава двуцифрен

София, Бургас и Варна държат първенството по най-скъпи жилища

Със средно 14% са поскъпнали жилищата у нас за последните 12 месеца. Това сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES, сравнявайки цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

За сравнение, за календарната 2023 г. беше отбелязано покачване от 21%. Вижда ...

17 Октомври, 2024
Фирмени
Брокери на месец октомври 2024

📢 Брокери на месец октомври! 🏆

С радост ви представяме нашите брокери на месеца за октомври, които се отличиха с изключителни успехи и професионализъм през изминалия месец!

Септември беше един от най-силните месеци на имотния пазар, с реализирани сделки в цялата страна. Нашите топ брокери помогнаха на десетки клиенти да намерят своя мечтан дом или да ...

02 Октомври, 2024
последни новини
НСИ: Жилищата у нас продължават да поскъпват

Цените на жилищата у нас са продължили да растат с двуцифрен темп и през второто тримесечие на тази година, макар и малко по-бавно спрямо първите три месеца на годината, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

На годишна база цените на жилищата в България между април и юни са нараснали с 15,1% спрямо годишно повишение с 16 на сто през първото тримесечие.

30 Септември, 2024
последни новини
Как да подготвим имота си за продажба?

Ранната есен предлага отлични възможности за продавачите на жилища!

Летният сезон традиционно е по-слаб откъм реализирани сделки на имотния пазар, сравнено с останалата част на годината. Било защото вниманието ни е насочено към летните почивки и разходите за тях или пък защото раздвижване се наблюдава по-скоро при ваканционните жилища.

Последното тримесечие на година...

17 Септември, 2024

Изпратете запитване