Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Брокери на месец май 2024

2024-05-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Вижте кои са нашите шампиони – брокерите на месеца, които получават тази титла на база постигнатите резултати от предния месец.

А какъв месец беше само този април! Пореден динамичен месец за имотния пазар в цялата страна, както е видно от победителите в нашата класация.

Изнесените данни за първото тримесечие от различни източници и по различни показатели потвърдиха нашите наблюдения и увереността ни, че пазарът е в отлична форма и с много подходящи условия за сключване на сделки. Данните за обемите продажби от Агенцията по вписванията потвърдиха оптимистичното начало на годината и отчетения от нас ръст в обема продажби.

Ние следим пазара отблизо и поддържаме най-обхватната и детайлна статистика, на база на която правим редовни авторски анализи и пазарни доклади. Можете да ги разгледате тук (изисква се безплатна регистрация).

Независимо дали си търсите имот в София, някой от другите големи градове, на морето, в планинските курорти или на село, ние имаме по нещо за всеки от вас! А нашите топ брокери ще се радват да бъдат до вас както при покупката, така и за продажбата на имот.

Нека сега ги поздравим за постигнатите отлични резултати и да пожелаем на всички Светли Великденски празници! 🐰🐇🐣🌷



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още
🔥 Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване