Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с награди за най-добра реклама и най-динамично развитие през 2020 г.

2021-07-09   |  BULGARIAN PROPERTIES

На официална церемония в Sofia Event Center Imoti.net връчиха традиционните си годишни награди.



🥇 BULGARIAN PROPERTIES за поредна година получи отличия за постигнатите резултати - този път за Най-динамично развиваща се компания за 2020 г. и за Най-добра реклама на имот за кампанията, която направихме за ексклузивния ни комплекс Park View Residence.



Изключително сме горди, че именно в трудната и предизвикателна 2020 г. успяхме да постигнем такива внушителни резултати и да затвърдим лидерската си позиция. Реклама и развитие - това са основните неща, в които влагаме огромен ентусиазъм, средства и време и се радваме, че те са видими и оценени.



Наградата за Най-динамично развиваща се компания получи лично основателят и собственик на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов. Той каза, че след няколко поредни години, в които печелехме награди в отделните категории за Агенция, Сайт и Брокер на годината, за нас е чест да приемем награда, която съчетава всички тези неща и още повече в година като 2020 г., която ни изправи пред такива големи предизвикателства.



Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES получи наградата за Най-добра реклама на имот. Тя сподели, че за нея е особено вълнуващo да приеме тази награда. Не само защото рекламата е в нейните отговорности и компетенции, но и защото рекламата е отличителната черта на компанията, нещо, което BULGARIAN PROPERTIES прави мащабно и забележимо и което винаги е било наш приоритет.

"Park View Residence е проект, който ни даде възможност да се развихрим и да покажем на какво сме способни. Бюджетите, които влагаме в реклама, са значителни и са изцяло за наша сметка и затова ние намираме най-подходящите и ефективни начини да ги влагаме така, че да водят до резултати. И така можем да се похвалим с напълно разпродаден комплекс от две фази и близо 450 апартамента."

Полина Стойкова допълни, че рекламата е само един от компонентите, които водят до успешната реализация на даден обект. Останалите важни неща са консултирането в разработването на проекта и неговото ценообразуване, в което дейно участие взима лично Михаил Чобанов като опитен предприемач и инвеститор в собствени жилищни проекти, важен е и екипът от професионални брокери, ръководени от другия съдружник в компанията Виктор Вучелийски и следпродажбеното обслужване до предаването на владението на новия собственик, което сме поверили на Невена Георгиева.

"Така ние постигаме най-важното - а именно щастливи купувачи, които са доволни с избора си на нов дом и с подкрепата, която им даваме по време на целия процес".

Вижте подробно за комплекс Park View Residence, в който има последни два налични мезонета за продажба

Вижте още успешно реализирани от нас обекти

Обявете имот за продажба или под наем с нас




  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на имотния пазар се забавя, но остава двуцифрен

София, Бургас и Варна държат първенството по най-скъпи жилища

Със средно 14% са поскъпнали жилищата у нас за последните 12 месеца. Това сочат данните на BULGARIAN PROPERTIES, сравнявайки цените в областните градове в края на третото тримесечие на 2024 г. спрямо година по-рано.

За сравнение, за календарната 2023 г. беше отбелязано покачване от 21%. Вижда ...

17 Октомври, 2024
Фирмени
Брокери на месец октомври 2024

📢 Брокери на месец октомври! 🏆

С радост ви представяме нашите брокери на месеца за октомври, които се отличиха с изключителни успехи и професионализъм през изминалия месец!

Септември беше един от най-силните месеци на имотния пазар, с реализирани сделки в цялата страна. Нашите топ брокери помогнаха на десетки клиенти да намерят своя мечтан дом или да ...

02 Октомври, 2024
последни новини
НСИ: Жилищата у нас продължават да поскъпват

Цените на жилищата у нас са продължили да растат с двуцифрен темп и през второто тримесечие на тази година, макар и малко по-бавно спрямо първите три месеца на годината, сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

На годишна база цените на жилищата в България между април и юни са нараснали с 15,1% спрямо годишно повишение с 16 на сто през първото тримесечие.

30 Септември, 2024
последни новини
Как да подготвим имота си за продажба?

Ранната есен предлага отлични възможности за продавачите на жилища!

Летният сезон традиционно е по-слаб откъм реализирани сделки на имотния пазар, сравнено с останалата част на годината. Било защото вниманието ни е насочено към летните почивки и разходите за тях или пък защото раздвижване се наблюдава по-скоро при ваканционните жилища.

Последното тримесечие на година...

17 Септември, 2024

Изпратете запитване